Obvestilo o zasebnosti

Zbiranje, uporaba in izmenjava informacij

Smo edini lastniki informacij, zbranih na tej spletni strani. Imamo zgolj dostop do oziroma zbiramo informacije, ki nam jih sami pošljete po elektronski pošti ali po drugačnem neposrednem stiku. Teh informacij ne bomo prodajali ali posredovali nikomur.

Vaše podatke bomo uporabili za odziv na razlog, zaradi katerega ste se obrnili na nas. Vaših podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam zunaj naše organizacije, razen če je to potrebno za izpolnitev vaše zahteve.

Če nas ne boste prosili drugače, se bomo v prihodnje lahko obrnili na vas preko elektronske pošte, da vas bomo lahko obveščali o pomembnih novicah v zvezi s kongresom.

Vaš dostop do informacij in nadzor nad njimi

Kadarkoli lahko zahtevate, da z vami v prihodnosti ne stopimo več v stik. Kadarkoli nas lahko kontaktirate preko e-poštnega naslova euralex2018@seznami.cjvt.si:

• Lahko izveste, ali imamo kakršnekoli podatke o vas in če ja, katere.
• Lahko spremenite/popravite vse podatke, ki jih imamo o vas.
• Lahko izbrišite vse podatke, ki jih imamo o vas.
• Lahko izrazite kakršnokoli skrb glede naše uporabe vaših podatkov.

Varnost

Sprejemamo previdnostne ukrepe za zaščito vaših podatkov. Ko pošljete občutljive podatke prek spletnega mesta, so vaše informacije shranjene v oblaku in zaščitene tako na spletu kot brez povezave.

Kjerkoli zbiramo občutljive podatke, so te informacije šifrirane in posredovane na varen način. To lahko preverite tako, da poiščete ikono ključavnice v naslovni vrstici in poiščete »https« na začetku naslova spletne strani.

Medtem ko uporabljamo šifriranje za zaščito občutljivih informacij, ki se prenašajo prek spleta, vaše podatke varujemo tudi brez povezave. Samo člani organizacijskega odbora, ki informacije potrebujejo za opravljanje določenega delovnega mesta, imajo omogočen dostop do osebnih podatkov. Računalniki/strežniki, v katerih hranimo osebno prepoznavne podatke, hranimo v varnem okolju.

Registracija

Za sodelovanje na kongresu EURALEX mora uporabnik najprej izpolniti prijavni obrazec. Med registracijo mora uporabnik navesti določene podatke (na primer ime in elektronski naslov). Te informacije se uporabljajo za stik z vami o dogodku, za katerega ste izrazili zanimanje.

Povezave

Ta spletna stran vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Zavedajte se, da nismo odgovorni za vsebino ali prakse zasebnosti na drugih spletnih mestih. Naše uporabnike spodbujamo, da se zavedajo, kdaj zapuščajo našo spletno stran in preberejo izjave o zasebnosti na katerikoli drugi spletni strani, ki zbira osebne podatke.

Piškotki

Na tej spletni strani uporabljamo »piškotke«. Piškotek je del podatkov, shranjenih na trdem disku obiskovalca spletnega mesta, ki nam pomaga izboljšati dostop do naše strani in prepoznati ponavljajoče se obiskovalce na naši spletni strani. Piškotki nam prav tako omogočajo sledenje in ciljanje na interese naših uporabnikov za izboljšanje izkušenj na naši spletni strani. Uporaba piškotkov nikakor ni povezana z osebnimi podatki na naši spletni strani.

Main Sponsors

Sponsors